Skip to main content

voordelen van aluminium

 

Tocht kan flink wat voor woonongemak zorgen. Naast een hoge energierekening kan het ook zijn invloed hebben op de gezondheid. Een van de oorzaken van tocht kan zijn een slecht functionerende raam of deur. Wilt u dit verhelpen of voorkomen dan kunnen aluminium ramen en deuren een goede uitkomst bieden.

Denkt u dat het probleem daadwerkelijk aan de deur of het raam ligt dan dient u eerst op onderzoek uit te gaan. Het bekijken van de kozijn is dan een optie. Beschikt u over een woning dat niet van een recent bouwjaar is, dan is de kans groot dat uw woning is voorzien van stalen kozijnen. Een van de negatieve eigenschappen van een stalen kozijnen is dat deze isolatie problemen met zich meebrengen. Is het dus het geval dat uw woning voorzien is van stalen kozijnen dan heeft u daarmee ook het tochtprobleem ontdekt.

Naast het feit dat stalen ramen gevoelig zijn voor het doorlaten van tocht hebben ze ook als eigenschap dat ze vatbaar zijn voor roest. Wilt u van deze problemen af zijn dan dient u te kiezen voor aluminium ramen.

Een aluminium raam of deur biedt niet alleen een oplossing tegen tocht. Een aluminium raam of deur levert ook een positieve bijdrage aan de architectuur van uw woning. Aluminium kan namelijk zeer makkelijk aangepast worden aan de huidige stijl van uw woning. Kiest u voor aluminium ramen of deuren dan slaat u dus twee vliegen in één klap.

Scherpe tarieven

U weet wat u nodig heeft. Daarom zorgen wij voor concurrerende offertes op maat tegen scherpe prijzen.

Kwaliteit materiaal

Al onze aangesloten leveranciers werken met topmaterialen waardoor kwaliteit absoluut gegarandeerd is.

Uiterst duurzaam

De door ons geselecteerde offertes bevatten alleen producten die lang meegaan en milieuvriendelijk zijn geproduceerd.

Onderhoudsvriendelijk

Wij zorgen ervoor dat u te maken krijgt met een product dat weinig onderhoud vergt en energiebesparend functioneert.