Skip to main content

Aluminium ramen

Aluminium ramen en deuren kunnen u heel wat voordeel opleveren. Heeft u last van tocht in de woning of bent u teveel kwijt aan de energierekening dan wordt het tijd om te kijken naar wat de mogelijkheden zijn om deze kosten te drukken. Een slecht functionerende raam of deur kan daar namelijk de oorzaak van zijn.

 

Een van de mogelijkheden is dus om te kijken naar de kozijnen van uw woning. Bestaat uw woning al enige tijd dan is de kans groot dat deze van stalen kozijnen is voorzien. Is dit daadwerkelijk het geval, dan heeft u deels de oorzaak van de aanwezigheid van tocht en een hoge energierekening kunnen ontdekken.

Stalen ramen hebben namelijk diverse negatieve eigenschappen. Zo zijn stalen ramen zeer gevoelig voor roest en erger nog, staal biedt geen goede isolatie. Om hier een halt aan toe te roepen is een van de oplossingen te kiezen voor aluminium ramen.

Naast een goede isolatie van uw woning levert een aluminium raam ook een bijdrage aan de bouwstijl van uw woning. Aluminium ramen zijn namelijk zodanig leverbaar dat deze precies kunnen passen binnen de stijl van uw woning en daardoor een extra dimensie meegeven aan het uiterlijk.

Kiest u voor aluminium ramen dan kiest u voor een product dan absoluut niet roest, een fantastische isolatie biedt en zeer lang meegaat. Daarnaast biedt aluminium ook nog andere voordelen. Zo is er zeer weinig onderhoud nodig om het geheel in goede staat te houden en daarnaast zijn er zeer veel variaties in kleur mogelijk.

Blijven stalen ramen u ondanks de negatieve eigenschappen toch aanspreken dan kan een aluminium raam nog steeds de oplossing zijn. Aluminium ramen kunnen namelijk van zodanig lak worden voorzien dat daarmee precies de weergave van staal kan worden gereproduceerd.

Scherpe tarieven

U weet wat u nodig heeft. Daarom zorgen wij voor concurrerende offertes op maat tegen scherpe prijzen.

Kwaliteit materiaal

Al onze aangesloten leveranciers werken met topmaterialen waardoor kwaliteit absoluut gegarandeerd is.

Uiterst duurzaam

De door ons geselecteerde offertes bevatten alleen producten die lang meegaan en milieuvriendelijk zijn geproduceerd.

Onderhoudsvriendelijk

Wij zorgen ervoor dat u te maken krijgt met een product dat weinig onderhoud vergt en energiebesparend functioneert.