Ramen Aluminium
september 29, 2015
Ramen in Aluminium
september 29, 2015

Aluminium Schuiframen

Met aluminium schuiframen levert u een positieve bijdrage aan de architectuur van de woning. Naast een bijdrage aan architectuur hebben aluminium ramen ook een positieve invloed op het dagelijks leven. Aluminium zorgt namelijk voor een goede isolatie. Dit zorgt er dan weer voor dat tocht geen kans krijgt met als resultaat een betere gezondheid.

Indien u met tocht te maken heeft in de woning dan is het belangrijk dat u daarvan de oorzaak kunt traceren. In bepaalde gevallen komt u al een heel eind door te kijken naar de leeftijd van de woning. Oudere woningen zijn namelijk vaak voorzien van stalen kozijnen.

Nu hebben stalen kozijnen bepaalde positieve eigenschappen, maar een aspect waar je niet voor wezen moet bij een stalen kozijn is isolatie. Stalen kozijnen bieden namelijk absoluut geen toegevoegde waarde aan isolatie. Resultaat is dat tocht vrij spel krijgt.

Een ander negatief effect van een stalen raam is dat deze zeer vatbaar is voor roest. Aan het uiterlijk van de woning doet dit dan ook niet goed. In al deze gevallen is een aluminium raam de oplossing om van deze negatieve effecten verlost te zijn.

Wilt u gezond leven en dient er ook aandacht geschonken te worden aan het uiterlijk van de woning? Kies dan voor aluminium schuiframen.

Gerangschikt onder: Aluminium Ramen